Passagesystem i Stockholm

Passerläsare

Dinbox elektroniska passerläsare kan användas för alla typer av dörrar och utrymmen. Våra passerläsare har ett lågt pris för både produkter och installation. Över internet kan förvaltaren själv anpassa vilka nycklar som ska fungera till de passerläsare som är utplacerade i fastigheten. Då alla enheter har internetuppkoppling börjar inställningar att gälla omedelbart. Passerläsare är tillverkade i robust plåt och finns i utförande både med och utan knappsats.

Porttelefon

Vår porttelefon är en modulär IP-porttelefon bestående av en 5-tums pekskärm som visar boenderegister, en högtalarenhet och en beröringsfri läsarenhet som stödjer samtliga RFID-tekniker på marknaden. Porttelefonen ansluts till vår universella centralenhet, och båda enheterna administreras enkelt från Dinbox molntjänst.

Med en stor touchskärm, IP-telefoni och väl tilltagna skydd mot vandalism är porttelefonen fullmatad med funktioner. Ett konkurrenskraftigt pris tillsammans med lätthanterad administration gör porttelefonen till ett bra alternativ för såväl den lilla bostadsrätten som för förvaltaren av hundratals fastigheter.

Wallpad

Wallpad är en touchskärm med ett digitalt våningsregister, men den kan också användas som en portal för visning av meddelanden eller bilder. Utöver det har Wallpad även pekskärm och ett inloggningssystem där användare kan logga in och boka allmänna utrymmen, exempelvis tvättstuga.

Användare loggar in genom att föra en elektronisk nyckelbricka framför Wallpads läsare. Väl inloggad får den boende översikt över sina privata sidor, där exempelvis bokningsmöjligheter visas. Nyckelbrickan kan vara densamma som användaren använder för fastighetsbox eller passersystem.